Volledig vernieuwd charme-appartement tot 6 personen met frontaal zeezicht: Zeedijk - Oostende

HUUR
RECHTSTREEKS
AAN DE
EIGENAAR!

Ligging en omgeving

Wij verhuren ons vakantie-appartement Belle Rive gelegen op de Zeedijk 175 in Oostende. Vanuit het appartement kijk je recht uit over het strand en over de zee. Omdat het gelegen is net buiten het centrum van Oostende is het er in de zomer niet zo heel druk. Het strand wordt tijdens de zomer iedere dag bewaakt en op het strand is er ook een speelpleintje.

De residentie ligt direct aan de wandel- en fietspromenade, omgeven door alle noodzakelijke winkeltjes (brood, beleg, drank, kranten, …) grootwarenhuizen (Delhaize, …).

Wat betreft ontspanning heb je in de omgeving een zwembad, fietsverhuur, tennis, golfterrein, Kinepolis, het Casino-Kursaal en de Wellington-renbaan. In de buurt zijn ook verschillende restaurantjes waar je gezellig kan gaan eten.

Een nog groter aanbod aan restaurants en ontspanning vind je in het centrum van Oostende. De winkels zijn er dagelijks open, dus ook "shoppen op zondag" behoort tot de mogelijkheden. Er is een tramhalte op 200 m van het appartement die je op 10 minuutjes in het centrum van Oostende brengt. Te voet ben je in het centrum van Oostende in 45 minuten, met de fiets in 15 minuten.

Tevens kan je in Oostende het hele jaar gratis fietsen huren.  Je kan hiervoor terecht aan de grote gratis parking van de stad, nabij het treinstation.

In de buurt en in Oostende valt er heel wat te bezoeken en te beleven voor jong en oud. Enerzijds zijn er jaarlijks wederkerende evenementen zoals Kids@Oostende, Theater aan Zee en vuurwerk op maandag.
Anderzijds zijn er de vaste waarden zoals het Fort Napoleon, MU. Zee Kunstmuseum aan Zee, Mercator Zeilschip, Atlantikwall en Explorado (het oude Earth Explorer).
Op deze site zie je wat er allemaal te doen is in Oostende: www.visitoostende.be.

Iets verder, maar toch niet zo heel ver af heb je nog Plopsaland in De Panne, subtropische zwembaden in Nieuwpoort en De Haan, Sea Life in Blankenberge en nog zoveel meer. Benieuwd? Klik dan verder naar: Uit in Vlaanderen, Wat te Doen en Weg met de Kids.

Het appartement is vlot bereikbaar via de E40 met de auto, of met de tram vanuit het station van Oostende.